Vetra
Η λίστα μου 0 προϊόντα

Κατηγορίες

κλικ στην εικόνα για μεγένθυση

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ LED ΜΕ 24 ΒΑΣΙΚΕΣ + 48 ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ LED VTR-043

0.0 | 0 Αξιολογήσεις

  Κωδικός προϊόντος: VTR-043

  Διαθεσιμότητα:: Κατόπιν παραγγελίας

  • Ο σχεδιασμός του λαμπτήρα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις αποστείρωσης και υψηλού επιπέδου καθαρισμού στο χειρουργείο. Ο λαμπτήρας είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου, το εξαιρετικά λεπτό και βελτιωμένο σχήμα μειώνει τον εγκλωβισμό του αέρα, το παχύτερο μέρος του λαμπτήρα δεν είναι περισσότερο από 18cm. Το καμπυλωτό σχήμα και η ολισθηρή επιφάνεια αποτρέπει την εναπόθεση σκόνης, ιδανικό για τον καθαρό αέρα να φτάνει ομαλά στην χειρουργική επιφάνεια του τραύματος.
  • Το κύριο φως χρησιμοποιεί 24τμχ λάμπες τύπου LED (κύρια λάμπα) και 48τμχ λάμπες τύπου LED (βοηθητικός λαμπτήρας). Κάθε φωτιστικό LED είναι ανεξάρτητο (το κύπελλο του λαμπτήρα αποτελείται από ένα κύριο και δύο εφεδρικούς λαμπτήρες), χωρισμένος ανεξάρτητες ομάδες φωτιστικών. Η λάμπα ελέγχεται διπλά από την CPU, κάθε ομάδα φωτιστικών LED ελέγχεται από ειδικό κύκλωμα, οποιαδήποτε βλάβη δεν θα επηρεάσει την κανονική χρήση του φωτιστικού.
  • Χρησιμοποιείται προηγμένος θερμός λευκός φωτισμός τύπου LED ως άσκιο φωτιστικό, περιβαλλοντικό, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, διάρκεια ζωής λαμπτήρα: 60000 ώρες.
  • Οι λυχνίες LED δεν παράγουν υπέρυθρη και υπεριώδη ακτινοβολία, δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία και δεν προκαλούν βλάβη των ιστών που προκαλούνται από το άσκιο φως της λάμπας αλογόνου. Επίσης μπορεί να επιταχύνει την επούλωση του τραύματος μετά από χειρουργική επέμβαση και χωρίς φωτορύπανση.
  • Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του μικροϋπολογιστή. Αδιάλειπτη ρύθμιση, ένδειξη οκτώ τμημάτων με εύρος ρύθμισης: 10%-100%, οπίσθιος φωτισμός: 30 Lux. Προσφέρει λειτουργία μνήμης φωτισμού.
  • Με το σύστημα συγκράτησης παρεμβολής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αποφεύγεται η παρεμβολή με τον άλλο εξοπλισμό στο χειρουργείο.
  • Ισορροπημένο σύστημα αποτελείται από εξαρτήματα της εταιρείας Mingtai, , με εισαγόμενο γερμανικό σύστημα ηλεκτρικού μεταγωγέα, χρησιμοποιεί περισσότερες από 5 καθολικές αρθρώσεις, κάθε προβολή μπορεί να έχει περισσότερες από 3 αρθρώσεις που μπορούν να περιστρέφονται κατά 360°. Ελαφριά κατασκευή, εύκολη στον χειρισμό, ακριβής τοποθέτηση, με μεγάλο εύρος ρυθμίσεων. Εξοπλισμένη με σύστημα διόρθωσης θέσης και σταθερή χειρολαβή ελέγχου, για εύκολη στερέωση της θέσης.
  • Η χειρολαβή στο κέντρο της λάμπας μπορεί να αποσπαστεί και να αποστειρωθεί σε υψηλή θερμοκρασία (<134 C), προσαρμόζεται εύκολα με ασφαλή σταθεροποίηση. Ισορροπημένος βραχίονας, εύχρηστη λειτουργία με πίνακα ελέγχου, δυνατότητα άμεσης φωτεινότητας, παρέχει μοντέλα φωτισμού περιβάλλοντος.
  • Ακτίνα περιστροφής πάνελ λαμπτήρα: 182cm, η λάμπα μπορεί να μετακινηθεί σε κάθετο επίπεδο, ιδανικό για κάθε γωνιακό φωτισμό. Λαβή λειτουργίας και λειτουργίας της στεφάνης από πλαστικό τύπου ABS.
  • Χρησιμοποιώντας τη νέα πηγή ψυχρού φωτός LED, εξοικονομεί ενέργεια και προστασία του περιβάλλοντος. Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 80.000 περισσότερες ώρες.
  • Η αύξηση της θερμοκρασίας πάνω από τον χειρούργο είναι λιγότερο από 1℃.
  • Έχει γίνει προσεγμένη επιστημονική σχεδίαση των ακτινών και των πολλαπλών σημείων πηγής φωτός, εξασφαλίζοντας καλύτερο ομοιόμορφο φωτισμό. Όταν οι λάμπες είναι μερικώς αποφραγμένες, μπορούν επίσης να επιτύχουν τέλειο αποτέλεσμα χωρίς σκιά. Η ακτίνα περιστροφής του πίνακα λαμπτήρων είναι ≥182cm, η λάμπα μπορεί να μετακινηθεί σε κάθετη κίνηση στο πάτωμα, βολικό για κάθε γωνιακό φωτισμό.
  • Βασίζεται στη αρθρωτή μέθοδο (modularize) σχεδιασμένη με την βοήθεια υπολογιστή (Computer Aided Design), εστιάζει στην ακτινοβόληση με περισσότερες δέσμες LED. Παράγει βαθύ φωτισμό που εκπέμπει σε πάνω από 1200cm, ενώ ο φωτισμός κέντρου αγγίζει τα 180.000Lux και προσφέρει τη θερμοκρασία χρώματος που μπορεί να ρυθμιστεί από 3700K έως 5000K που είναι κοντά στο φως του ήλιου. Αντανακλά στην πραγματικότητα το χρώμα του ανθρώπινου ιστού και ικανοποιεί κάθε είδους ανάγκες λειτουργίες φωτός.
  • Προηγμένο σύστημα ελέγχου. Με τη χρήση των κουμπιών ελέγχου στην οθόνη LCD, καλύπτονται οι ανάγκες χειρισμού από το ιατρικό προσωπικό αναφορικά με τη φωτεινότητα της επέμβασης. Διατίθεται λειτουργία μνήμης φωτισμού. Δεν επηρεάζεται το σύστημα όταν ένα μόνο κύκλωμα ή ένας λαμπτήρας είναι καμένα.
  • Μοντέρνο ελασματώδης φωτιστικό. Το παχύτερο μέρος της λάμπας δεν ξεπερνά τα 10cm. Η λάμπα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό τύπου ABS, η λαβή στο κέντρο της λάμπας μπορεί να αποσπαστεί, μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία αποστείρωσης σε υψηλή θερμοκρασία (≤ 134°C), εύκολα προσαρμόσιμη, εύκαμπτη και σταθερή.

   

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.